θεμησ κανελλοσ στρατοσ / 8emhs Kanellos Olo Ayto Edw Pera To Pragma To E3wghino 8a Empaine Strato Phre Apallagh

Παρουσιάστηκε στον στρατό και έγινε εκείνο που περίμεναν όλοι. Θέμη δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις απαλλαγή επειδή είσαι απλά ομοφυλόφιλος.


8emhs Kanellos O Prwhn Paikths Toy Big Brother Paroysiasthke Sto Strato Kai Phre Apallagh Fthis Gr

Ο Θέμης Κανέλλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας παίχτης ριάλιτι που ξεχώρισε συγκλόνισε και αποτυπώθηκε στο μυαλό του ελληνικού κοινού.

θεμησ κανελλοσ στρατοσ. Ο Θέμης Κανέλλος ο πρώην παίκτης του Big Brother θέλησε να δείξει τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση μετά την απώλεια βάρους. Ο Θέμης Κανέλλος πήρε απαλλαγή από τον στρατό βίντεο Ο πρώην παίκτης του Big Brother με μια ανάρτησή του στα social media θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του που κατάφερε να πάρει απαλλαγή από το στρατό. Ο 19χρονος Θέμης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media ως beauty blogger και είναι γνωστός ως Themicorn παρουσιάστηκε στο στρατό αλλά πήρε απαλλαγή και δεν θα κάνει τη θητεία του.

Μάλιστα έρχεται και σε αντιπαράθεση με την Σοφία όταν του λέει ότι πρέπει να είναι ντυμένος ακριβώς όπως ένας φαντάρος. Ο Θέμης Κανέλλος εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό του Μουτσινά vid Δείτε όλα όσα είπαν ο Θέμης Κανέλλος και ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής Καλό μεσημεράκι. Ο πρώην παίκτης του Big Brother παρουσιάστηκε στο στρατό και πήρε απαλλαγή.

Μετά από αυτήν την παρατήρηση ο ίδιος λυγίζει γιατί δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι πάνω του. ΘΕΜΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΘΕΜΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ O Κανέλλος πήρε απαλλαγή από το στρατό και αυτοτρολάρεται.

Big brother - ΘΕΜΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ. ΘΕΜΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ - Όλες οι ειδήσεις φωτογραφίοες βίντεο και όλα τα νέα. Μιλάμε για βλεφαρίδες για μακιγιάζ για tips και διάφορα.

Τον Θέμη Κανέλλο τον γνωρίσαμε πριν από λίγους μήνες μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος είχε γίνει ήδη γνωστός μέσα από τα social media και το κανάλι του στο Youtube μέσα από το οποίο παρουσίαζε τη ζωή του και τα δικά του tips για μακιγιάζ. Αυτό το πράγμα το εξωγήινο ΒΙΝΤΕΟ.

Η νέα αρχηγός Σοφία Δανέζη ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της πως πρέπει όλοι να υπακούσουν στους κανόνες αλλά ο Θέμης Κανέλλος δεν πήρε την αποστολή με καλό μάτι. Ο Θέμης συνέχισε λέγοντας. Κανελλοσ ευαγγελοσ κανελλοσ σπυροσ γ.

Ο Θέμης Κανέλλος κυκλοφορεί με ΣΤΡΙΝΓΚ μέσα στο Big Brother Δείτε την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΩΤΟ. Τον Θέμη Κανέλλο το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

Ο κόσμος έξω όταν με βλέπουν με μακιγιάζ θα με κοιτάξουν λίγο περίεργα αλλά μετά όσους έχω γνωρίσει μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά πολύ όμορφα. O 19χρονος που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε πως επιτέλους πήρε απαλλαγή από τον ελληνικό στρατό. Συγκεκριμένα ο νεαρός έχασε 10 κιλά και με μία σύνθεση φωτογραφιών στο Instagram έδειξε το πριν και το μετά.

Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Τv ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ. Γνωρίσαμε τον Θέμη Κανέλλο μέσα από το Big Brother στον ΣΚΑΙ. Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του καραντινοβλόγκ όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του.

Αρχικά ο Θέμης ήθελε να συνδυάσει τα χακί με δικά του ρούχα ενώ παράλληλα τα. Πιο συγκεκριμένα ο θέμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως δεν θέλω να συμμετάσχω στο παιχνίδι. 1 χρόνος Περισσότερα.


Sto Big Brother Phgan Strato Kai O 8emhs Epa8e Politismiko Sok Newsbeast


To Big Brother Paei Strato Kai O 8emhs Pa8ainei Politismiko Sok Zappit


Big Brother Stratos O 8emhs Pa8ainei Sok Me Th Dokimasia Alphafreepress Gr


O 8emhs Kanellos Paroysiasthke Ston Strato Video


Big Brother To Politismiko Sok Toy 8emh Kanelloy Me Ta Xaki


Big Brother O 8emhs Kanellos Paei Fantaros Kai H Sofia Danezh Einai O Loxagos


8emhs Kanellos Olo Ayto Edw Pera To Pragma To E3wghino 8a Empaine Strato Phre Apallagh


8emhs Kanellos O Prwhn Paikths Toy Big Brother Paroysiasthke Sto Strato Kai Phre Apallagh Agriniopress


Big Brother Kabgas Meta3y Sofias Kai Kexagia Se Asxhmh Psyxologikh Katastash O 8emhs Videos Greek Web Tv Live


Sto Big Brother Phgan Strato Kai O 8emhs Epa8e Politismiko Sok Newsbeast


Big Brother To Politismiko Sok Toy 8emh Kanelloy Me Ta Xaki Goba Stileto


Big Brother H Stratiwtikh Dokimasia Kai To Politismiko Sok Toy 8emh


8emhs Kanellos Olo Ayto Edw Pera To Pragma To E3wghino 8a Empaine Strato Binteo 13 07 2021 Sputnik Ellada


Big Brother Ta Xaki Oi Stratiwtikoi Kanones Kai H Entash Me Th Sofia In Gr


8emhs Kanellos Paroysiasthke Ston Strato Kai Egine Ekeino Poy Perimenan Oloi


Big Brother Ta Klamata Toy 8emh Molis Ton Entysan Fantaro


Ta Dakrya Toy 8emh Gia Th Stratiwtikh Apostolh Sto Spiti Toy Big Brother Video Greek Web Tv Live


8emhs Kanellos Stratos 8a Empaine Olo Ayto Edw To Pragma To E3wghino Sportlive Gr


Big Brother Stratos O 8emhs Pa8ainei Sok Me Th Dokimasia Alphafreepress Gr

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here