συγκεντρωση συνταγμα κυριακη - Gwcemb2vmeoitm

ΚΥΡΙΑΚΗ 85 1100 ΕΡΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 15 ΜΑΗ 2016 21-22 ΜΑΙΟΥ 2016 ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αφγανών προσφύγων στο Σύνταγμα.


S7rpmuoq5sea5m

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί πολίτες και αντιτίθεται στην πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

συγκεντρωση συνταγμα κυριακη. ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΡΜΟΥ Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση. Την ίδια ώρα τα καταστήματα στην Ερμού και τους. Συγκέντρωση Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 298 1900 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 14 Αυγούστου 2021 Εthnika. Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 1418 Sputnik. Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας σημαίες.

Αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν αυτήν την ώρα. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 1100 ΠΜ. Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ στο Σύνταγμα καθώς έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις υπέρ αλλά και κατά των μεταναστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στον κλάδο του εμπορίου απεργιακή συγκέντρωση. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. Συγκέντρωση στο Σύνταγμα το βράδυ της Κυριακής Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του realgr αντίστοιχες συγκεντρώσεις προτείνεται να οργανωθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Οι εμποροϋπάλληλοι τιμάμε την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη Παγκόσμιας Μέρας των γυναικών μια μέρα που καθιερώθηκ. 11πμ Ερμού Σύνταγμα ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

0106 1 ώρα πριν. Ελλάδα Θέμα report24 Η μεγάλη συγκέντρωση στο σύνταγμα την Κυριακή 29 Μαίου πανευρωπαϊκη συγκέντρωση σύνταγμα 29 μαιου Συγκεντρωση Κυριακη Συνταγμα συγκέντρωση σήμερα συνταγμα. ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ 85 -1900 Είναι πλέον εμφανές πως ο καπιταλισμός και κάθε κρατικό σύστημα εξουσίας το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι εξαθλίωση ανισότητα πολέμους και θάνατο.

Όλες οι ειδήσεις για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. Διαφορων ειδων ομαδες και πρωτοβουλιες απ τον πατριωτικο και εθνικιστικο χωρο καλουν σε συγκεντρωση στο συνταγμα την κυριακη 8 ιουλιου με αφορμη το μακεδονικο αναμεσα τους και η χρυση αυγη καθως και αυτονομοι ναζι. Συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

Εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Αφγανιστάν στο Σύνταγμα - We need peace.


6mjtewoofce4m


Hvwm0egcrufwvm


Perimenoyn Sto Syntagma Thn Kyriakh Thn Ogkwdesterh Sygkentrwsh Poy Egine Pote Newsbeast


Sygkentrwsh Diamartyrias Gia To Metanasteytiko Thn Kyriakh 19 1 Sto Syntagma Maronnews


7gvqw8b9a3l62m


6mjtewoofce4m


Panelladikh Sygkentrwsh Kata Twn Ypoxrewtikwn Emboliasmwn Kyriakh 29 8 19 00 Syntagma


Etoimazetai Sygkentrwsh Sto Syntagma Kata Toy Ypoxrewtikoy Emboliasmoy Deite Pote Aftodioikisi Gr


Etoimazetai Sygkentrwsh Sto Syntagma Kata Toy Ypoxrewtikoy Emboliasmoy Deite Pote Aftodioikisi Gr


Imyb4z4an58bqm


Ofzc4csfqnw5m


Kkshxweck1sinm


Sygkentrwsh Kata Toy Ypoxrewtikoy Emboliasmoy Thn Kyriakh Sto Syntagma Weekly News


Dqscil3jd9naom


E3egersh Ellhnwn Megalh Sygkentrwsh Kata Toy Lockdown Thn Kyriakh Me Syn8hma Zhtame Th Zwh Mas Pisw Weekly News


Qn71qt7uyipism


Apergiakh Sygkentrwsh Kyriakh 7 5 9 30pm Ermoy Syntagma Katw Ta Xeria Apo Tis Kyriakes Kai Tis Zwes Mas Elaliberta Gr


4ntvrsfrjhrvym


Gwcemb2vmeoitm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here